Underhållning middag

Det är skoj med underhållning till en middag!

Jag har arbetat länge med några roliga koncept när det gäller att ha en behaglig underhållning middag och musik ihop. Det blir lätt för mycket och det har vi tagit fasta på. Nu önskar många det senaste erbjudandet med dragspel/gitarr/perc, där moderna låtar framförs med gamla instrument. Allt för att nå alla i rummet, skapa en underhållning där äldre möter yngre. Då kör vi även en inriktad musik-allsångs-tävling bordsvis i högt tempo för att skapa en underbar stämning tillsammans. Middagsunderhållning är ett sätt att mjuka upp gästerna inför den dansande kvällen tillsammans! Är ni ute efter underhållning till middagen och vill veta mer om vad vi kan erbjuda, lyft bara telefonen eller maila så har ni svaret inom kort.

Ring Jörgen: 0708-798676

Mejl: jorgen@trubaduristockholm.se

”Alla pratar om dig här idag, vilken toppenbra trubadur, han kunde leverera! Så glad att du kunde vara med och göra kvällen så bra!” – Unit4 Agresso – Karin P

Författare: Mr Mjusic

Trubadur och underhållare med mycket erfarenhet, flexibel i tanke och handling. Är alltid noga med ljudvolym och ljudkvalitet. Social med mycket humor.