Trubadur Haninge

  • Trubadur/Underhållning Haninge
  • Lång erfarenhet i området
  • Bred repertoar för alla åldrar
  • Musiktävling är kul
  • Komplettera med liveband/DJ

Jag har sedan 1900-talet jobbat med musik på heltid och försöker anpassa all verksamhet som t ex trubadur Haninge, middagsunderhållning, konferencier och liveband samt DJ till flera typer av fester. Nu beöver ni inte leta efter olika människor som ska göra er tanke till en lyckad fest. Repertoaren är av blandad karaktär, det kan mina tidigare nöjda kunder intyga.
Skapa ett eget upplägg, utgå från era egna idéer och få hjälp med att arrangera er festvision! Kontakta trubadur Haninge för att bolla fram ett lämpligt förslag och få prisuppgift på det.

Trubadur i Stockholm har varit på flera bra ställen i er lokala omgivning i Haninge. Hör av er för mer info, tänk gärna ut om ni vill ha musiken i bakgrunden eller något annat skoj, så tar vi det därifrån. Ring 0708-798676 för mer information

MVH:) Jörgen Timan,  Trubadur Haninge.

Trubadur Haninge – nöjda kunder

”Kul att vi fick ses igen, du fick oss att sjunga och skratta som vanligt! Ses till sommaren igen!” – Johan H 

”Stort tack för en fantastiskt bra, rolig och inspirerande spelning, alla var supernöjda!”– Chiffer Media AB – Petra A

”Stort tack för en grymt bra kväll! Alla pratar om musiktävlingen och är väldigt nöjda med Dig!” – Veoliavatten – Frida E

Trubadur Stockholm kommenterar…

Underbart med musiktävlingar och dans denna vecka. Det önskas också låtar på sidan med tips, tack för det! Det är fantastiskt!

Det blir härliga fester med rätt musik och mycket tack vare era önskningar så blir partyt superduperkul! Jag kan nästan inte bärga mig, men snart är det dags att ses och ha skoj tillsammans.
Den som har roligast vinner!

Det ska bli trevligt! Lyssna gärna på några Youtube-klipp eller skicka ett tips på din favoritlåt, tack!

Hälsningar / Trubadur Haninge / Jörgen T / 0708-798676